Tack till alla våra trogna sponsorer som stöttar och håller Rejsa rullande
Inför träffar
2017-05-07 Ladies & Gentlemen Track Day på Gelleråsen
1068 besök totalt
FEED ME
Ekerö
Här sen Apr 2004
Inlägg: 732


Trådstartare
Söndag den 7 maj kör vi ett specialevent på Gelleråsen:
Ladies And Gentlemen Racing Club!
Det är alltså ett samarbete mellan Gentlemen Racing Club och Ladies Racing Club. En riktig familjedag i racingens tecken... Vi kommer att köra 20 minuters pass och alternera hela dagen mellan gruppen för tjejer/damer och två hastighetsanpassade grupper för killar/män... Alla är alltså välkomna oavsett om man är ensam kille/man, ensam tjej/dam eller om ni är en kille/man och en tjej/dam som delar samma bil. Vi kör mellan kl. 09-16 så det kommer att vara gott om körtid för alla! Dessutom har vi satt max antal bilar till 50, för att det inte ska bli för trångt på banan.

Säkerhetsnivån är hög. Förutom att vi har bemannade flaggposteringar med varningsflaggor och brandsläckare, har vi även en bemannad säkerhetsbil på plats som står standby i händelse av att en olycka skulle inträffa.

Vi har tecknat en arrangörsförsäkring via SMA. Som förare har du även (frivillig) möjlighet att teckna en dagslicens för endast 150 kr som täcker eventuella personskador om olyckan skulle vara framme. Alternativt kan du betala 400 kr för att få försäkringsskydd för hela året på alla banträffar som arrangeras i samarbete med SMA. Mer information hittar du på SMA's hemsida.
Dagslicenser tecknar och betalar du direkt till oss när du checkar in på bandagen. Om du vill teckna årslicens så gör du det direkt på SMA's hemsida i förväg och tar med dig licensen till banmötet.

Vi bjuder på lunch mitt på dagen. Det finns även möjlighet att köpa till fika i restaurangen.

Vi kommer även att erbjuda tips och hjälp från erfarna instruktörer, för den som önskar förbättra sin körning ytterligare.

Dagen kommer även att dokumenteras av en professionell fotograf.

Alla är välkomna oavsett vad man kör för bil och oavsett om man är nybörjare eller professionell racingförare. Du behöver inget medlemskap heller. Man betalar bara för de event som man vill köra på.

Bullerkraven är desamma som förra säsongen. 95 dB är rekommenderad högsta bullernivå mätt vid förbifart. Upp till 105 dB kommer vi att släppa förbi. Kontakta Erik om du har en bil som bullrar mer eller om du är osäker på vad som gäller och hur bullermätningarna går till. (Vi har haft ett flertal Ferrari och Porsche med oss av olika modeller som alla har klarat bullerkraven.)

Schemat för dagen ser ut så här:
08.00 Ankomst till banan och registrering
08.45 Obligatoriskt förarmöte för alla som ska deltaga
09.00 Banan öppnas. 20 minuters pass med Open Pitlane. Vi alternerar tjejer, killar grupp 1 och killar grupp 2 vart tredje pass.
12.30 Lunchpaus
13.00 Banan öppnas igen. 20 minuters pass med Open Pitlane. Vi alternerar tjejer, killar grupp 1 och killar grupp 2 vart tredje pass.
16.00 Banan stängs och dagen avslutas

Läs mer om övriga villkor och regler på GRC's klubbhemsida på AutoLife.

Priset är 1800 SEK inkl. moms. Är ni flera av samma kön som delar bil och kör i samma grupp tillkommer 500 SEK per extra förare.
Familjespecial: Är ni en kille/man och en tjej/kvinna som delar samma bil blir totalkostnaden 2800 SEK och ni kan då köra i var sin grupp.

Vi erbjuder även möjligheten att köra halvdag. Kostnaden är 1000 SEK och du kan välja mellan att köra förmiddagspasset kl. 09 - 12.30 eller eftermiddagspasset kl. 13 - 16. Skriv en notering när du anmäler dig om du vill köra halvdag och i så fall om du vill köra förmiddag eller eftermiddag.

Vi tar in max 50 bilar per dag, vilket gör att det blir gott om plats på banan utan trängsel.

OBS! Vi kör även om det regnar!

Välkommen!

Anmälan samt mer information om dagen på Gelleråsen hittar du här!

Mer information om GRC hittar du här!

GRC finns även på Facebook!


_________________
Erik Jirhall
Gentlemen Racing Club
AutoLife
ES Kassasystem
Citera
FEED ME
Ekerö
Här sen Apr 2004
Inlägg: 732


Trådstartare
Specialpris för rejsa-medlemmar:

Om du anger "rejsa.nu" när du anmäler dig (via hemsidan eller genom att maila till info@grc.as) får du specialpriset 1600 SEK för en heldags körning. Alternativt familjespecial 2500 SEK. För att få detta specialpris krävs att du förbetalar via BankGiro eller Swish. (Bankuppgifter finns på hemsidan.) Skynda att fynda!

Välkommen!

_________________
Erik Jirhall
Gentlemen Racing Club
AutoLife
ES Kassasystem
Citera
FEED ME
Ekerö
Här sen Apr 2004
Inlägg: 732


Trådstartare
Ladies and Gentlemen - start your engines!
Missa inte denna chans att prova på en riktigt rolig racingbana till ett riktigt bra pris. Som vanligt är alla välkomna oavsett vad man kör för bil och oavsett om man är nybörjare eller rutinerad banåkare...
Ta med hela familjen, vettja!

_________________
Erik Jirhall
Gentlemen Racing Club
AutoLife
ES Kassasystem
Citera
Inför träffar
2017-05-07 Ladies & Gentlemen Track Day på Gelleråsen
1068 besök totalt
Tack till alla våra trogna sponsorer som stöttar och håller Rejsa rullande