Tack till alla våra trogna sponsorer som stöttar och håller Rejsa rullande
Eftersnack
2005-07-06 Friträning Gelleråsen
1324 besök totalt
Gran Tourismo
Danderyd
Här sen Mar 2004
Inlägg: 90


Trådstartare
I ett fantastiskt solväder erbjöds det under onsdagen banträning på Gelleråsen för bilar (och MC) med papper och förare med licens mellan 9:00 och 16:00.

Detta var vår (Scuderia Danderyds) första outing med nyinförskaffade bilen, vår första bekantskap med Gelleråsen och första gången som teamet överhuvudtaget kör tillsammans på bana (låt vara att inte alla kunde komma). Tanken är att vi ska dyka upp i MSLS (Östgöta Racing) här framöver.

För er som var på plats utanför Karlskoga med digitalkamera vore det skoj med lite bilder och anekdoter. Vi tog själva inga digitalbilder på Gelleråsen, men för att ni ska känna igen oss så skickar jag ett par bilder på bilen.

Utsidan:


Insidan:


En rolig anekdot som jag tycker är värd att förmedla är Nina D. från Fagersta som var ute och körde på bana för första gången och detta med en nyinförskaffad blå Renault 5 (sent 70-/tidigt 80-tal) som hon endast kört en gång tidigare veckan innan (vilket också var första gången hon körde en bil överhuvudtaget). Bilen beskrevs av expertis på platsen såsom varandes långt ifrån lättkörd på bana, men Nina gjorde mycket bra ifrån sig tyckte vi i Scuderia Danderyd. Det som gör det hela riktigt intressant är att hon endast är 15 år gammal. Lycka till Nina!


Hälsningar från Scuderia Danderyd

_________________
//Jens Hansson

BMW 335i -07
Saab 9-3 SE TungtrycksTURBO -99
Citera
Eftersnack
2005-07-06 Friträning Gelleråsen
1324 besök totalt
Tack till alla våra trogna sponsorer som stöttar och håller Rejsa rullande