Tack till alla våra trogna sponsorer som stöttar och håller Rejsa rullande
Allmänt banåkaforum
Audi ClubSport Kör på bana med din Audi! Här finns all info.
10863 besök totalt
RATTRacing
Jönköping
Här sen Jul 2004
Inlägg: 412


Trådstartare
Välkommen till Audi ClubSport

Audi ClubSport - Är för dig som tycker att bankörning är en härlig upplevelse och vill få ut lite mer av att vara Audiägare. Vi arrangerar banträffar där du har möjlighet att känna på gränserna för dig och din bil och därmed bli en bättre förare. Vi vill poängtera att det inte handlar om att ha den mest trimmade eller stylade bilen utan det är intresset och engagemanget för Audi som räknas. Ingen som helst form av tävling eller tidtagning sker utan medlemmarna kör med sina egna bilar på banan enbart för det stora nöjets skull. Banköring är en bestående upplevelse som borde ges till alla körglada Audiförare. På våra aktiviteter träffar du likasinnade och har då möjlighet att dela med dig av dina erfarenheter och förhoppningsvis lära dig något nytt. Vi brukar också ha bilutställning med priser av varierade utnämningar.

Audi ClubSport är en förening ansluten till Svenska Bilsportförbundet. Vi har i nuvarnde form funnits och arrangerat 4-6 träffar per år sedan 2003. På våra banträffar kör vi med gatgodkända bilar. För att följa svensk lagstiftning inom tävlingsutlyst område och för att prioritera högsta möjliga säkerhet och personskydd så kör vi efter Svenska Bilsport Förbundets Reglemente. Det krävs alltså förarlicens för racing för att få köra sin Audi med fri hastighet på banan.


Audi ClubSport brukar varje vår anordna en förarlicensutbildning på Linköpings Motorstadion. Om du vill lösa licens genom Audi ClubSport så är det en förutsättning att man är medlem i Audi ClubSport och att man har betalt in medlemsavgiften. Det gäller även kommande år för de som redan har tagit licens genom Audi ClubSport och vill förnya sin licens att medlemsavgiften måste vara betald till Audi ClubSport. Det går annars inte att få ut Racinglicensen från SBF. Inbetalningskort från SBF kommer med automatik varje år med post till alla registrerade medlemmar som har betalt årsavgiften.

Är du intresserad av bankörning är du välkommen att gå med i Audi ClubSport, årsavgiften för 2015 är 600:-. Ny eller gammal medlem betalar avgifterna genom att sätta in pengar på Postgiro nr. 37 62 51-5 och anger på inbetalningen namn, personnummer, adress, e-mail och telefonnummer.

Att hyra en motorbana med all krävande säkerhet såsom ambulans och bärgare kostar mycket. Tack vare att vi byggt upp ett fint samarbete med BMW Sport Club så har vi hittat en bra ekonomisk och praktisk lösning. I praktiken fungerar det som så att BMW ClubSport står som officiell arrangör och tar hela kostnaden för banan och bjuder in oss att köra. Därmed behöver vi alltså inte ta några ekonomiska risker och vi kan fortsätta att erbjuda våra medlemmar att köra till mycket låga priser.

Till årets banträffar är det viktigt att du föranmäler dig på BMW Sport Clubs hemsida inför varje banträff, senast 2 veckor innan banträffen. Alla som skall köra måste föranmäla sig och betala avgiften för körning i förskott. Det går inte att komma oanmäld och betala på plats utan endast föranmälda och betalda ekipage släpps in.

Mer information och detaljer inför varje träff kommer att finnas på forumet här på rejsa.
Samt på www.audiclubsport.se

OBS! Det är viktigt för gamla medlemmar som redan har licens att ni inte glömmer bort att förnya licensen och betala medlemsavgiften till Audi ClubSport, utan dessa får ni inte köra!

Ser fram mot att se dig på racerbanan!


Bästa Audihälsningar
Styrelsen Audi ClubSport

_________________
Johan Rosenquist
SDF ansvarig Audi ClubSport
www.audiclubsport.se

RosenquistAudiTTRACING
www.rattracing.com

www.guldgossarnaracing.se
Citera
Allmänt banåkaforum
Audi ClubSport Kör på bana med din Audi! Här finns all info.
10863 besök totalt
Tack till alla våra trogna sponsorer som stöttar och håller Rejsa rullande