Tack till alla våra trogna sponsorer som stöttar och håller Rejsa rullande
Allmänt banåkaforum
Säsongsfinal CAR Challenge på Mantorp (4/9-10)
5040 besök totalt
MaZ
Göteborg
Här sen Nov 2002
Inlägg: 18555


Trådstartare
Då var det dags för Final i Club Alfa Romeo Challenge 2010!

Hittils är 10 ekipage anmälda enligt www.alfaromeo.org men jag är ganska säker på att den listan inte är up to date då jag bevittnade en provkörning av en ilsken bil igår som skall vara med...
Värt att notera är att Claes Hoffsten är anmäld med en 156 TS #89, låter väldigt diskret men jag antar att det är samma bil som han kör STCC med...

I klass I verkar Niclas Rosengren gå mot en klar seger, det finns några jokerpoäng (Hej knekt!) som jag inte riktigt hänger med på hur man räknar ut men jag tror inte att det går att knuffa Niclas av tronen.
Nu när Kristoffer Edstrand fått ordning på vagnen så är det laddat för ett tight race mellan Kristoffer (20p), Joakim Rosell (24p) och Hans Bjurman (30p). Kristoffer och Joakim finns inte med i anmälningslistan än men vi får hoppas att dom dyker upp till start.

Klass III är inte avgjord och det står här mellan Richard Eliasson (20p), Jonas Klang (28p) och Dan-Erik Hansson (36p). Upplagt för fight! Här saknas Richard i anmälningslistan men vi hoppas på en come-back efter de båda vinsterna på Gelleråsen även om bilen står till salu.

Mantorp är en effektbana och har nästan bara snabba kurvor, skall bli intressant att se vilka som har matchande väghållning och effekt.

_________________
/Mats Strandberg
onemanracing.com

BMW 330i -05
Citera
Allmänt banåkaforum
Säsongsfinal CAR Challenge på Mantorp (4/9-10)
5040 besök totalt
Tack till alla våra trogna sponsorer som stöttar och håller Rejsa rullande