Tack till alla våra trogna sponsorer som stöttar och håller Rejsa rullande
Inför träffar
2017-10-08 MS-R 15 års Jubileum's Trackday EXTRA
1997 besök totalt
Stilling
Bor
Här sen Jun 2010
Inlägg: 30


Trådstartare
Första Jubileum's trackday såldas ut på bare 48 timer och vi har ganska stor kö. Vi vill fira detta med alla, som vill och alla ska kunna komma med, eller kanske om du vill ha en extra dag. Vi gör en till dag så att alla får möjlighet, så anmäla dig nu !

Vi kommer fira detta med en riktigt rolig Trackday på Ring Knutstorp, tillsammans med er som har varit med alltid och er som kanske först har hittat hit nu, finns plats för alla. Priset kommer likna det vi började med för 15 år sedan :-)

15 år = 1500,00 kr. Detta är för en hel dag på Ring Knutstorp, det är verkligen som för 15 år sedan.

Det blir en dag med vansinnigt MYCKET körtid, som vi ju brukar ha, bra mat, fika och hur mycket som helst prat om allt det vi har gjort, sagt, och skrivit genom alla åren. Lunch ingå, grill mästaren från Cosypig är redan bokad och det blir lite fika också. Alla är välkomna, men boka nu för där finns bara 60 platser .....

Ring Knutstorp är en av Skandinaviens bästa banor, kanske den bästa. Det finns gott om plats och är mycket väl proportionerad. Ring Knutstorp är mycket kuperad och har massor av intressanta sektioner, vissa avsnitt finns inte riktigt på samma sätt någon annanstans, detta är några av de saker som gör banan mycket intressant, tycker vi.

Dessutom gäller vanlig bullerkrav på Ring Knutstorp som är 95DB, som vanligt, bilen får INTE gå över det. Detta är EXTREMT viktigt att alla är uppmärksamma på det och respektera detta !

Event struktur:

Kl. 08:00 till 08:30 - Check in

Kl. 08:30 - 09.15 - Förare sammanträde, obligatoriskt för alla som köra på dagen.

Kl. 09:15 till 12:00 - Körning i grupper beroende på erfarenhet och bil typ.

Kl. 12:00 till 12:45 - Lunch.

Kl. 12:45 till 16:00 - Open Pit Lane.

Det blir en dag där vi hoppas alla vil köra så mycket som möjligt kanske även "mingla" lite, på bästa Track Day sättet, där ni åker ut med varan och har roligt tillsammans på och utan för banan, mycket kompetens har byggs upp hos er på 15 år.

Anmäla dig här:

https://ms-r.se/aktuelle%20event.html

_________________
Michael Stilling
www.ms-r.se
Banträff och körutbildning.
Citera
pillee
kalmar
Här sen Aug 2006
Inlägg: 133



Hej,jag undrar om man är välkommen med en vagnsbokbil?
Mvh Peter

_________________
Peter Infang
Citera
Inför träffar
2017-10-08 MS-R 15 års Jubileum's Trackday EXTRA
1997 besök totalt
Tack till alla våra trogna sponsorer som stöttar och håller Rejsa rullande