Tack till alla våra trogna sponsorer som stöttar och håller Rejsa rullande
Inför träffar
2018-07-28, Konbanekörning, Hultsfred
385 besök totalt
Joakim Winkler
Ronneby
Här sen Sep 2003
Inlägg: 1484


Trådstartare
I år anordnar vi i Kalmar Sportvagnsklubb tillsammans med Växjö Sportvagnsklubb en sommarkörning på flygfältet i Hultsfred. Exakt hur upplägget på bana kommer vara är inte helt klart än men beroende på antalet deltagare och framförallt antalet funktionärer vi kan få ihop så kan det bli så att vi kör med två olika banor samtidigt. Vi har iaf ytan för det. Men det hänger som sagt på dessa faktorer.

Denna körning ingår inte i Smålandscupen så det kommer inte att vara tre inledande omgångar som ingår i tävlingen utan vi kör bara på och registrerar tider hela dagen.

Tidschema enl. följande
08:30 Grindarna öppnas.
09:30 Banvandring
09:45 Förarmöte
10:00 Demovarv
ca kl 18:00 Vi avslutar dagen, plockar ner allt och återställer området

Körningen kostar 100:- för KSVKs och VSVKs medlemmar och 200:- för utomstående. Evenemanget är SMA-försäkrat. Engångslicenser finns att köpa på plats (kostar 200:- numera) så länge de räcker och 12-månaders fixar du själv på http://www.svenskamotorsportalliansen.se/. Det går även att köpa en engångslicens där ifall våra skulle ta slut.

Lämplig hjälm på huvudet, bomullskläder, besiktigad bil alt. vagnsbok (eller så vill vi kanske kasta ett öga på den för att se om den är hel och riktig) gäller.

Vi tillåter passagerare, dock måste också de vara försäkrade. Är passageraren under 15 år kommer vi att stänga av klockorna och hoppas på en lugnare framfart.

_________________
Joakim Winkler
Miata -91, 300ZX -91, Laguna Coupé -09
Citera
Inför träffar
2018-07-28, Konbanekörning, Hultsfred
385 besök totalt
Tack till alla våra trogna sponsorer som stöttar och håller Rejsa rullande