Vill du stötta Rejsa? Besök våra annonsörer för att se om de har något för dig!
Företagsannonser
Juridisk rådgivning till medlemmar hos Rejsa.nu
4 besök senaste veckan (2694 totalt)
Kolja
08
Här sen Apr 2005
Inlägg: 4617


Trådstartare
Advokat Tony Jonsson, verksam sedan drygt 20 år i Stockholmsområdet, erbjuder Rejsa-medlemmar runtom i Sverige en förmån i form av inledande juridisk rådgivning. Även Du som har angelägenheter i egenskap av företagare är välkommen att höra av Er.

Förmånen - vilken lämnas kostnadsfritt - sker genom 15 minuters fri rådgivning som sker genom telefon, mail, eller vid ett personligt besök hos advokatbyrån.

Innan den tidsperioden är slut kan jag normalt lämna besked om det finns en rimlig juridisk strategi inför din situation, vad timarvodet kommer att bli om du lämnar ett uppdrag till mig, samt om någon försäkring kan täcka en del av mitt arvode.

Inför en kontakt är det alltså önskvärt att du har tillgängligt din hem, fordons eller ditt företags försäkringsbrev.

Jag kommer inledningsvis också efterfråga vem som är din motpart vid en tvist, detta för att kunna bedöma ifall en potentiell intressekonflikt kan tänkas föreligga.

Ett typiskt ärende hos advokatbyrån kan handla om försäkringsersättning i samband med regleringen av en person eller sakskada, problem i samband med verkstadsbesök, hyresrätt, garantifrågor, skadeståndskrav och mycket annat inom civilrättens område.

Jag biträder med förhandlingar och tvistlösning inför domstolar och vid skiljeförfarande. Verksamheten utgår från i södra Stockholm belägen advokatbyrå (närmaste station är T-Gullmarsplan) - men jag kan även ta ett möte hos er om det krävs.

Jag har tidigare arbetat inom fordonsindustrin och inom företagssektorn, såväl i rollen som ingenjör som jurist. Välkommen att kontakta mig vid behov av rådgivning eller biträde.

Tony Jonsson
Advokat

Advokatfirman ADLEX AB

webb: adlex.se
Tel: 08-215 150
E-mail: tony.jonsson@adlex.se

_________________
Tony Jonsson
----------------
Grace, space - and pace.
Skicka personligt meddelande Skicka e-post Visa användarens profil
Citera
Företagsannonser
Juridisk rådgivning till medlemmar hos Rejsa.nu
4 besök senaste veckan (2694 totalt)
Vill du stötta Rejsa? Besök våra annonsörer för att se om de har något för dig!