Tack till alla våra trogna sponsorer som stöttar och håller Rejsa rullande
Allmänt banåkaforum
NY! TA-AM (amatör): Mantorp 27-29 jun + Gelleråsen 23-25 aug
1227 besök totalt
TAnu.se
Sodertalje
Här sen Apr 2014
Inlägg: 240


Trådstartare
Inför årets säsong gjordes det officiellt att en av Nordens största e-handelsplatser för nya bildelar på nätet, SKRUVAT.SE stortsatsade på Time Attack och då specifikt att förenkla insteget till bankörning.

Nu kan vi äntligen presentera kärnan i den satsningen med våra nya AM-klasser (amatör) med väldigt lätta regler, som sätter bilar med lägre motoreffekt per sin vikt i kg att tävla mot varandra... dessutom till en trevligare lägre prislapp helt enligt Skruvats principer!

Dessutom är det premiär för ett nytt TV-magasin som fortsätter traditionen av att Time Attack har branschledande rörlig media av högsta kvalitet: "Sveriges snabbaste amatörer 2019"!

LÄS MER OCH SE EPISOD 0.5 HÄR:
http://timeattacknu.se/premiar-vara-nya-am-klasser-och-sveriges-snabba . . . .



Vi har körningar enligt följande erbjudande, som funkar både för dig som total nybörjare som bara (med stöd) vill prova köra bana på ett tryggt och enkelt sätt; till att anmäla sig och tävla till dessa mer förutsättningslösa klasser:

Torsdag 27 juni, Mantorp Park: TA Testdag där vi har förarcoach som ingår på köpet. För endast 1490:- får du köra 4x15min och uppleva våra trygga och välordnade event.
Fredag 28 juni, Mantorp Park: Premiär för TA-AM, reglerna är väldigt enkla. CLUB-AM (gatdäck): 6.4KG/HK och CLUB CHALLENGE-AM (R-däck): 4.45 KG/HK. Båda klasserna har som utgångspunkt reglementet för Club för vilka mods du får göra, men du kan bli seedad till klassen även om du gjort enstaka saker utanför det. Kontakta oss direkt om du vill ha teknisk rådgivning: anmalan@timeattacknu.se.

Fredag 23 aug, Gelleråsen Karlskoga: TA Testdag där vi har förarcoach som ingår på köpet. För endast 990:- (boka tidigt) får du köra 4x15min och uppleva våra trygga och välordnade event.
Lördag + Söndag 24-25 aug, Gelleråsen Karlskoga: Här avgörs årets AM-mästerskap. Du samlar poäng i våra nya klasser, dina två bästa resultat räknas oavsett hur många tävlingar du kört. En tävling per dag.

ANMÄLAN: Enligt länkar på hemsidan www.timeattacknu.se

FRÅGOR: Skriv en kommentar i tråden eller maila: anmalan@timeattacknu.se.

Varmt välkomna!

_________________
/ www.TAnu.se
Citera
Allmänt banåkaforum
NY! TA-AM (amatör): Mantorp 27-29 jun + Gelleråsen 23-25 aug
1227 besök totalt
Tack till alla våra trogna sponsorer som stöttar och håller Rejsa rullande