Inför träffar
2019-09-07 Smålandscupen SYAB Trafikövningsplats Kalmar
1336 besök totalt
Joakim Winkler
Karlskrona
Här sen Sep 2003
Inlägg: 1445


Trådstartare
Det är dags för SMC 4. denna gång i Kalmar.

Tidschema enl. följande
08:30 Grindarna öppnas.
09:30 Banvandring
09:45 Förarmöte
10:00 Demovarv
17:00 Vi avslutar dagen, plockar ner allt och återställer området

Som vanligt så kör vi först tre omgångar som är de som ingår i själva tävlingen, och resten av dagen är det mer fri körning.

Körningen kostar 100:- för KSVKs och VSVKs medlemmar och 200:- för utomstående. Evenemanget är SMA-försäkrat. Engångslicenser finns att köpa på plats (kostar 200:- numera) och 12-månaders fixar du själv på http://www.svenskamotorsportalliansen.se/. Det går även att köpa en engångslicens där.

Lämplig hjälm på huvudet, bomullskläder, besiktigad bil alt. vagnsbok (eller så vill vi kanske kasta ett öga på den för att se om den är hel och riktig) gäller.

Vi räknar med ett tak på 35 startande, till att börja med är 10 av de platserna till folk utanför klubbarna (som kommer in med antingen förskottsbetalning till bankgiro 455-7021 eller att vara på plats i tid). Vi har hittills inte behövt neka någon pga att det är fullt men vi vill ha den möjligheten.

Ett krav vi har på oss ifrån SYAB är att de vill ha tillbaka området i samma skick som vi får det, framför allt avseende hur ren asfalten är. Så för att deras halk-körningsvagnar skall överleva och eleverna skall se den utritade banan måste vi säga tack, men nej tack till drifting. Det är okey om du har en överstyrd bil, det är bara underhållande för oss andra om du får en sladd, ja t.o.m. däcksrök kan vara ok. Men den där däcksdödande, slitbanespridande riktiga driftingen får tyvärr hitta en annan arena.

Vi tillåter passagerare, dock måste också de vara försäkrade. Är passageraren under 15 år kommer vi att stänga av klockorna och hoppas på en lugnare framfart.

Vägbeskrivning: E22 till Kalmar, sväng in Södra infarten. I rondellen, sväng ner emot flygplatsen men fortsätt längs Fölehagsvägen tills dess att du är mitt i en 90-graders höger. Mitt i den finns en väg, Elverslösavägen, ta in där. 100m in kommer en skylt om SYAB Trafikcenter, följ den. Kör sen utmed stängslet tills du kommer ner till flygrakan, där finns vi.

_________________
Joakim Winkler
Miata -91, 300ZX -91, Doblo 1.3 -13
Skicka personligt meddelande Visa användarens profil
Citera
Inför träffar
2019-09-07 Smålandscupen SYAB Trafikövningsplats Kalmar
1336 besök totalt


Lista alla annonsörer som stöttar Rejsa.nu på något sätt