Tack till alla våra trogna sponsorer som stöttar och håller Rejsa rullande
Inför träffar
GRC-träffar - uppdaterad (positiv) info :-)
980 besök totalt
Magnus Thomé
Stockholm
Här sen Nov 2002
Inlägg: 41533

Forumägare
Forumägare
Trådstartare
Några små smarta åtgärder thumbs up


Erik Jirhall GRC skrev:
GRC anpassar rutinerna för att kunna fullfölja kalendern som planerat.

Ingen har väl missat att det är ett virus som sprider sig snabbt runt jordklotet... Många länder har tagit till mer eller mindre extrema åtgärder för att minska spridningen. Bl.a. har alla typer av semesterresor kollektivt blivit inställda. I Sverige har alla arrangemang med fler än 500 deltagande personer förbjudits, vilket gör det svårt eller omöjligt att gå på teater, bio, idrottsmatcher o.dyl.

Vad finns det nu då för roliga saker kvar att göra för att pigga upp sig?? Jo, man kan faktiskt fortfarande ta bilen och köra på något av våra bankörningsevent! Bensinen är ju dessutom billigare än på länge... Eftersom GRCs event inte är publika utan enbart öppna för max ca 70 deltagare, ligger vi långt under den nu lagstadgade maxgränsen. För att vara på den säkra sidan har vi dessutom vidtagit ett gäng extra säkerhetsåtgärder. Vi har bl.a. investerat i ett kölappssystem - för att undvika intima köer till incheckningen kan nu var och en välja att vänta på sin tur i lugn och ro antingen inomhus eller utomhus. Vi har även investerat i ett system för att skicka ut digitala kontrakt, vilket innebär att de ansvarsfriskrivelser som alla deltagare normalt sett signerar på plats på papper nu istället kan skickas ut digitalt i förväg och även signeras digitalt. Även samtliga punkter i förarmötet kommer att skickas ut innan eventet via email, så att man kan studera dessa i förväg istället för på vårt vanliga förarmöte. Istället kommer vi bara att hålla ett kortare förarmöte - utomhus. Vidare kommer vi även att erbjuda take away lunch, som kan ätas lagom privat även utomhus eller i bilen.

För att allt ska gå så smidigt och snabbt som möjligt är det nu extra viktigt att anmäla sig i god tid. Om du anmäler dig minst en vecka innan respektive event får du både ett lite lägre pris och har tid att ta emot och signera de digitala dokumenten i förväg. Det går fortfarande att betala på plats med kort eller kontanter, men förbetalning via Swish eller BankGiro är att föredra.

Självklart följer vi Folkhälsomyndighetens rekommendationer gällande extra god hygien och vi uppmanar våra kunder att avstå från att åka på eventet om man har några symptom i form av feber och/eller hosta etc. Det finns fortfarande gott om möjligheter att köra bana även senare under säsongen, för dig som är hostig...

_________________
Magnus Thomé
Citera
FEED ME
Ekerö
Här sen Apr 2004
Inlägg: 732



Vill man läsa hela nyhetsbrevet från GRC i sin helhet, så kan man göra det på denna länk.

Och vill man ha nyhetsbrevet automatiskt till sin email fortsättningsvis, så kan man anmäla sig på denna länk.

Välkommen att köra med oss!

_________________
Erik Jirhall
Gentlemen Racing Club
AutoLife
ES Kassasystem
Citera
Evilution
Borlänge
Här sen Jun 2008
Inlägg: 227




_________________
Mvh/Magnus Persson ***Opel Speedster***

Stötdämparverkstan www.sdv.se l R-däck.se l STACC-racing.com
Citera
FEED ME
Ekerö
Här sen Apr 2004
Inlägg: 732



Här kommer lite rörlig feedback från GRC-körningen på Mantorp Park på skärtorsdagen!

Youtube-film


_________________
Erik Jirhall
Gentlemen Racing Club
AutoLife
ES Kassasystem
Citera
Inför träffar
GRC-träffar - uppdaterad (positiv) info :-)
980 besök totalt
Tack till alla våra trogna sponsorer som stöttar och håller Rejsa rullande