Tack till alla våra trogna sponsorer som stöttar och håller Rejsa rullande
MSCC
Inbjudan KM2 - träningsdag
166 besök totalt
max.dymling
Lund
Här sen Apr 2012
Inlägg: 51


Trådstartare
KM2 - Träningsdag Ljungbyhed Park Lördagen 29 maj 2021

Officiell information från Myndigheterna är att man kommer att lätta något på restriktionerna gällande genomförande av idrottsevenemang efter den 1/6. Gällande restriktioner förbjuder oss att arrangera tävling (men träningar är tillåtet). Vi har fått svaga indikationer på att förbudet att tävla kunde dras in tidigare men då inga nya besked getts från tillståndsgivarna trotts påtryckningar går vi nu i elfte timmen ut med inbjudan till träningsdag även för KM2 den 29/5.

Indelning kommer att ske i fasta grupper med körpassen jämnt fördelade under dagen. Minst 4 körpass på ca 18 minuter. En eventuell ändring från KM1 är att vi kan tänkas byta plats på Modsport 3 och Roadsport A för att få ekipage med jämnare varvtid i grupperna. Slutlig indelning samt tidsschema meddelas veckan före arrangemanget.
Begränsat deltagarantal, först till kvarn gäller.

Det finns fortfarande en minimal chans att vi trots allt får tävlingstillstånd och då är allt förberett för att ställa om från träningsdag till riktigt KM-tävling. Info om detta kommer på hemsidan (www.mscc.se) samt ev. i mailutskick.

Vi vädjar till våra KM-deltagare att anmäla sig och passa på att komma och köra! MSCC jobbar för att få till bra kör tillfälle för medlemmarna och en träningsdag som denna kostar samma för klubben att genomföra som en dag med tävling. Om deltagarantalet blir dåligt flera gånger måste vi ställa in.

Läs mer här: http://mscc.se/klubbmasterskap/klubbmasterskap-2021/

Vi behöver också funktionärer för att kunna genomföra våra arrangemang! Om du inte planerar köra så passa på, kom och vara med som funktionär. Klubben bjuder på lunch samt frukt och godis. Du får se kul körning/racing på nära håll. Du får också en lott i årets funktionärslotteri. Ställer du upp som funktionär tre heldagar får du nästa års medlemskap fritt. MSCC erbjuder möjlighet för funktionärer att kostnadsfritt ta funktionärslicens.

Anmäl dig här: http://mscc.se/klubbmasterskap/funktionarsanmalan/

COVID-19 - Vi följer gällande rekommendationer från berörda myndigheter gällande begränsning i spridning av smittan mm. Mer om förhållningsregler kring detta i inbjudan på hemsidan.

_________________
Max Dymling
MSCC - Tävlingsledare Svenskt Sportvagnsmeeting
Porsche 968
Citera
MSCC
Inbjudan KM2 - träningsdag
166 besök totalt
Tack till alla våra trogna sponsorer som stöttar och håller Rejsa rullande