Tack till alla våra trogna sponsorer som stöttar och håller Rejsa rullande
SÄLJES Banracingbilar
SÄLJES: Porsche 944 racebil
3022 besök totalt
porschedriver
Malmö
Här sen Maj 2003
Inlägg: 2217


Trådstartare
944 som gått som 6h långloppsbil ERF/ERC. Vagnbok finns.

Bilen är rejält lättad till under 1000kg med plastrutor (även bak), plasthuv, plastskärmar.

Förarplats bakflyttad med nytt pedalställ med bromsvåg. Ställbara dämpare från Leda med coilovers bak. Dropstops fram och hål för att kunna snabbskifta bakre torsionsstavar.

På bilderna är långloppsfront utan lampor monterad men bilen har nu lättviktsstrålkastare monterade (ej pop-up)

Det sitter idag en original 2,5l porsche 944 motor i som är ihopskruvad av 2 andra motorer. Ej uppstartad efter byggnation. Antagligen behövs bara svänghjulssensor justeras in. Även lätt att montera in annan valfri modernare motor som passar in i det reglemente man vill köra.

Bilen är välbalanserad och lättkörd.

Bilen har stått i varmgarage under många år och enbart gått en handfull tävlingar från det att den byggdes. Bra skick och 100% rostfri.

Alla plåtdelar, inredning mm. som tagits bort för lättning finns kvar om man vill köra den i en klass där det krävs att dessa delar är kvar
(Ex är bagagerumsgolv och reservhjulsbalja ersatta med aluminium idag). Finns några uppsättningar fälgar, reservdelar, bromsbelägg mm.

Glasfiber racestol Sparco Corsa med justerbart stolsunderrede + extra passagerarstol Sparco sprint. Fästen för 6p bälten + sparco 6p bälte.

Bilen står garagerad i Malmö och kan ses efter överenskommelse. Hjälper ägaren att sälja bilen för att göra lite mer plats i garaget. Han tycker det är roligare om den kan komma ut på racerbanan än att den står och dammar 10 år till i garaget.

Hör av er för mer info om ni är intresserade. Priset kan så klart diskuteras och beror på intresse för bilen. Fritt förbehåll för vem och hur vi säljer till samt justering av priset. Alla förslag på affär/bud/byte mottages. Vi tänkte att 65.000kr skulle kunna vara en startpunkt? Bara delarna kostade 100.000+kr.

Lättast med kontakt via sms 0708-182853





















_________________
Christian Merheim

- There are places were only a racecar can take you -
Citera
SÄLJES Banracingbilar
SÄLJES: Porsche 944 racebil
3022 besök totalt
Tack till alla våra trogna sponsorer som stöttar och håller Rejsa rullande