Tack till alla våra trogna sponsorer som stöttar och håller Rejsa rullande
Inför träffar
2022-07-17: Konbana + rundbana på Lunda flygfält
282 besök totalt
Andreas E
Västerås
Här sen Maj 2004
Inlägg: 187


Trådstartare
Välkomna till konbana + rundbana på Lunda flygfält på söndagen den 17 juli

Vi vill tipsa om banträff på Lunda flygfält nordöst om Uppsala på söndag den 17 juli. Detta är en träff som passar både nybörjare och mer erfarna och det kommer finns möjlighet att köra så mycket man orkar under dagen.
Träffen är öppen för alla, oberoende vilken typ av bil du kör och om du är medlem i MX-5 Racing Club eller inte.

Så om du har planer på att komma och köra konbana + rundbana med oss på Lunda anmäl dig och betala in så snart du kan. Här är en film (tack Henrik Stenberg) från en av MX-5 Racing Clubs tidigare träffar på Lunda - så du vet vad du missar om du inte hänger på: https://www.youtube.com/watch?v=qZsnELK1znw

Det kommer att bli 2 olika aktiviteter under dagen:
A) Slalomkörning på landningsbanan i en knapp 1,5 km lång konbana som är väldigt teknisk med bland annat: kurvtagning under acceleration, kurvtagning under inbromsning, hårnål i låg fart och rak slalom i hög fart. Vi kommer ha vår tidtagningsutrustning igång under hela dagen i konbanan.

B) Bankörning på en slinga som består av taxbanorna under hela dagen. Även om det inte är en "riktig" bana, som t.ex. Kinnekulle, är det en mycket rolig teknisk slinga med snäva kurvor som passar Miatorna mycket bra.


Anmälan/betalning:
Notera att anmälan till bankörningen sker genom anmälan på klubbens hemsidan (www.mx5racingclub.se) samt att betala in avgiften (450 kr för medlemmar i MX-5 Racing Club och 650 kr för övriga) till klubbens BankGiro: 223-0811 eller PlusGiro: 45 31 46-3. När betalar in ange 220717 #XYZ (datum i YYMMDD-format samt XYZ = medlemsnummer alt namn om du inte är medlem).

Försäkring:
Alla som deltar (förare eller passagerare på banan) måste vara försäkrade via SMA. SMA-försäkring kan antingen lösas för ett helt år eller för den dag via www.svenskamotorsportalliansen.se
Mer information om denna träffen finns i kalendern och på forumet på vår hemsida (www.mx5racingclub.se).

Om du har frågor, maila mig eller ställ fråga via forumet.
Andreas Eckemark andreas@mx5racingclub.se.

Varmt välkomna
MX-5 Racing Club

_________________
Andreas Eckemark
Citera
Andreas E
Västerås
Här sen Maj 2004
Inlägg: 187


Trådstartare
Det finns fortfarande flera platser kvar till träffen på Lunda nu på söndag. Vill du vara med och köra konbana + rundbana är det fritt fram att anmäla sig.

_________________
Andreas Eckemark
Citera
Inför träffar
2022-07-17: Konbana + rundbana på Lunda flygfält
282 besök totalt
Tack till alla våra trogna sponsorer som stöttar och håller Rejsa rullande