Tack till alla våra trogna sponsorer som stöttar och håller Rejsa rullande
Inför träffar
2023-09-14 Avancerad Förarkurs Gelleråsen
1 besök senaste veckan (171 totalt)
Åke Nyberg Täby
Täby
Här sen Jan 2016
Inlägg: 53


Trådstartare
Bli snabbare i din egen bil på bana - Avancerad Förarkurs inkl SBF Licens
Gelleråsen 14e September kör vi vår förarkurs igen där du tillsammans med en snabb instruktör kapar rejält med varvtid i din egen bil på ett billigt sätt - utan att behöva trimma den för dyra pengar. Du blir både snabbare och säkrare bakom ratten. Vi har grupper både för nybörjare och mer erfarna.

För dig som inte åkt så mycket bana eller inte alls väntar stora framsteg på ett säkert och roligt sätt tillsammans med din bil. Du får direkt nycklarna till hur du blir snabbare bakom ratten med bästa tipsen anpassade till att göra dig snabbare bakom ratten i din egen bil.

I gruppen erfarna går de som åkt några år men känner att det kan gå ytterligare nån sekund eller två fortare. Vi ger dig individuell coachning när vi åker med i din bil och ger dig övningar och tips på detaljnivå till hur du inte är den som ligger i vägen på trackdays eller fortsätter vara den som drar ned snittet i ditt långloppsteam, många flyttar upp dig några positioner på startgridden i klubbracing efter dagen tillsammans med oss. Vill du så kan din coach köra din bil lite senare under dagen så att du verkligen får känslan för vad den faktiskt klarar av, det brukar göra att din körning lossnar ordentligt tillsammans med de övningar vi gör under dagen.

Vi har öppen depå hela dagen så du får åka så mycket du vill och har många åkpass med din instruktör som hjälper dig stegvis under dagen att hitta mer fart i din bil. Läs mer på hemsidan och välkommen att ta ytterligare ett steg till att bli en snabbare förare. Klicka in på hemsidan och läs mer. www.avanceradforarkurs.se

_________________
Åke Nyberg
Citera
Inför träffar
2023-09-14 Avancerad Förarkurs Gelleråsen
1 besök senaste veckan (171 totalt)
Tack till alla våra trogna sponsorer som stöttar och håller Rejsa rullande