Tack till alla våra trogna sponsorer som stöttar och håller Rejsa rullande
Allmänt banåkaforum
Kallelse Årsmöte 2009 Audi ClubSport
2032 besök totalt
Ulrich

Här sen Jul 2007
Inlägg: 2369


Trådstartare
Bäste Audi SportFahrer,

2008
Då var denna säsong över, och det har varit precis sådär löjligt kul som man bara kan hoppas på! Vi har hunnit med 1 licenskurs, 5 bankörningar som arrangör, 1 bankörning som inbjuden klubb och en underbar tripp till racingens mecka, nürburgring (ingen officiell ACS resa men nästan uteslutande medlemmar som var med) Många goa minnen och upplevelser, massvis med nya räservänner har vi träffat på vägen. Varit extra kul att se så många återkommande ACS:are på våra träffar och utvecklingen pekar fortsatt rakt uppåt, inte bara i antal medlemmar utan också kunskapen och körtekniken hos alla är på stadig uppgång! Ett extra omnämnande till alla de medlemmar som kommer och hjälper till på träffar, trots att bilen inte är färdig eller trasig för stunden, aldrig upplevt det innan, så ett rungande sportfahrer tack! Samarbetet med BMWSC på våra träffar går från klarhet till klarhet, det går smidigare och snabbare för var träff. Extra kul att vi blev inbjudna till avslutningsfesten i år också, lite synd att inte fler ACS:are kunde komma, vi satsar på fullt hus 2009!

ACS miljöarbete,
Björn Risberg är vår projektledare i vår strävan för att leva upp till SBFs krav för en miljöcertifiering. Han har i år gjort ett mycket stort jobb för att vi skall kunna bli en "Grön idrottsförening- Brons". Arbetet går i dagarna in i slutskedet och skall vara klart att klubbas till årsmötet. Klappa Björn lite extra på axeln när ni träffar honom, för det är han värd!
Web
Under 2008 har vi äntligen fått i gång ett bra fungerande forum tillsammans med rejsa.nu Bara klicka sig fram till Audi ClubSport sektionen och njuta av skriverierna och bilderna. Detta forum är numera också vårt officiella, så anslag om möten, träffar etc. finns alltid att hitta här. Bra jobbat webgruppen!
www.rejsa.nu
och vad passar nu bättre än att sparka igång 2009 med ett årsmöte.
Mötet är tidigarelagt till slutet av januari denna gång, allt för att vi skall vara klara i tid med licenser och avgifter i god till innan första träffen.
Se kallelse nedan.


Kallelse Årsmöte
Ni som varit aktiva medlemmar och betalat in årsavgiften för 2008 är härmed kallade till årsmöte den 31:a Januari 2009 i Jönköping klockan 13:00. (adress fås vid anmälan)
För att anpassa lokal och fikabröd ber vi er som önskar deltaga att ni anmäler er senast den 15:e Januari 2009.
Motioner (alltså om ni vill ta upp något ärende på årsmötet) skall vara styrelsen tillhanda senast 8.e Januari för att kunna behandlas innan årsmötet. Anmälan och motioner skickas till sekreterare.clubsport@audiclub.se.

Under årsmötet kommer vi gå igenom årsredovisningen för 2008, budget (medlemsavgifter, bankörningsavgifter m.m.) och kalender för 2009.

Det är också nyval till styrelseposterna Sekreterare, Kassör och 2 stk Ledamöter, alla positioner väljs på en tid av två år. I skrivande stund saknar vi kandidater. Vi söker därför med ljus och lykta efter nya medlemmar till styrelsen. Erfarenhet av liknade arbete är ett plus men egentligen krävs inga förkunskaper utan ett gott ordningssinne och en god vilja är det viktigaste. En beskrivning av sekreterare uppdraget bifogas. Nya sökande och sittande styrelsemedlemmar som önskar kandidera för fortsatt tjänst meddelar detta till ordf i valberdningen, Stefan Alm senast 8.e Januari, alm_racing@hotmail.com .

Utdrag ur stadgarna,
Sekreterare
Förbereda styrelsens sammanträden och föreningens möten
Föra protokoll över styrelsens sammanträden
Se till att föreningens handlingar hålls ordnade och förvaras på ett betryggande sätt samt ansvara för att föreningens historia dokumenteras
Se till att fattade beslut har verkställts
om ordföranden inte bestämmer annat, underteckna utgående handlingar.
Årligen upprätta förslag till verksamhetsberättelsen för föreningen.

Kassör
Föra medlemsförteckning och se till att medlemmarna betalar beslutade avgifter till föreningen.
Se till att föreningen söker bidrag från stat, kommun idrottsorganisationer m.m.
Svara för föreningens bokföring vilket innebär skyldighet att föra bok över föreningens räkenskaper.
Årligen upprätta balans- samt resultaträkning.
Utarbeta underlag för budget och budgetuppföljning.
Se till att föreningens skatter, avgifter och skulder betalas i rätt tid.
I förekommande fall upprätta och avge allmän självdeklaration, särskild uppgift, kontrolluppgifter, uppbördsdeklarationer och övriga föreskrivna uppgifter inom skatte- och avgiftsområdet.
Föra inventarieförteckning, i vilket föreningens förvärvade priser införs.
Se till att såväl föreningens medlemmar i föreningens verksamhet som föreningens byggnader, idrottsmateriel, priser och övriga tillhörigheter är försäkrade på ett betryggande sätt.


2009
Preliminärt ser kalendern ut enligt följande:

    5/4 Licenskurs Linköping motorstadion i samarbete med Östergötlands Bilsports Förbund
    16/5 Mantorp (säsongsstart )
    30/5 Kinnekulle
    4/7 Anderstorp
    19/9 Gelleråsen
    10/10 Mantorp (säsongsfinal med avslutningsfest thumbs up )

Likt tidigare år blir arrangemangen i samarbete med BMWSC för att vi skall kunna dela på kostnaderna och hålla avgifterna nere. Det ser fortsatt ut som att vi kommer ha råd att hyra in flaggvakter istället för att stå själva så att det blir så mycket körning som möjligt för våra medlemmar. Utöver detta jobbar vi febrilt med att få till en Audi sommar träff under juni/juli och en gemensam resa till Nürburgring under juli/augusti. Mer info om detta så fort något är klart.

Välkommen till ett fantastiskt 2009!

Styrelsen Audi ClubSport

_________________
Citera
Ulrich

Här sen Jul 2007
Inlägg: 2369


Trådstartare
Uppdaterat kallelsen!

Vi söker nu även en ny Kassör till Styrelsen.

Det är dags att alla ser över vad de kan tillföra i form av kandidater, maila Stefan omg om n är sugna själva eller har någon som skulle kunna vara aktuell!!

_________________
Citera
Ulrich

Här sen Jul 2007
Inlägg: 2369


Trådstartare
"känslo yttring" reviderad.

_________________
Citera
Ulrich

Här sen Jul 2007
Inlägg: 2369


Trådstartare
Upp,
thumbs up Glöm inte anmäla er om ni vill komma!

//U

_________________
Citera
Ulrich

Här sen Jul 2007
Inlägg: 2369


Trådstartare
Då har inbjudan till anmälda skickats ut och motioner är under behandling.

Vi syns i Jkpg!

//UR

_________________
Citera
Allmänt banåkaforum
Kallelse Årsmöte 2009 Audi ClubSport
2032 besök totalt
Tack till alla våra trogna sponsorer som stöttar och håller Rejsa rullande