Inför träffar
2017-04-07 MS-R Ring Knutstorp
1424 besök totalt
Stilling
Bor
Här sen Jun 2010
Inlägg: 30


Trådstartare
MS-R Trackday / Bana Träning för båda gatabilar och racerbilar grupp.

Kom med på MS-R trackday där nu på 16e året i rad erbjuder en av dom absolut bäste trackday koncepten i Skandinavien. Vi har plats för alla med gott humör, om du har en vanlig bil, en sport bil eller en racerbil, spelar ingen roll, där är plats för alla. Dagen är strukturerad och styrt, efter erfarenhet och biltyp, så alla får den plats dom behöver och allt den tid du kan tänka dig.

Anmälla dig här: https://ms-r.se/aktuelle%20event.html#/products/ring-knutstorp-07-april.html

Om du vill testa av det som ny börja, träna dina färdigheter med eller utan våra tuffa instruktörer eller bara köra och njuta atmosfären, det är helt upp till dig, det gäller bara en regel, nämligen att ha en riktigt rolig dag.

Ring Knutstorp en av Skandinaviens bästa banor, kanske den bästa, det finns gott om plats och är mycket väl proportionerad. Ring Knutstorp är mycket kuperad och har massor av intressanta sektioner, vissa avsnitt finns inte riktigt på samma sätt någon annanstans, detta är några av de saker som gör banan mycket intressant, tycker vi.

Där kommer naturligtvis alltid att vara kända och oerhört duktiga instruktörer på plats hela dagen, du är fri att använda dom, hur mycket du vill, om du är nybörjare och vill ha någon med från början eller om du har mycket erfarenhet och kanske bara önskar att justera lite.

Vi har som vanligt begränsat platser för att säkerställa att det finns maximal körtid för alla. Evenemanget drivs efter MS-R Generella regler som ram för händelsen och säkerhet, dessutom, er vi naturligtvis som arrangörer också försäkrad, jämfört svenska lagstiftningen om motorsport evenemang.

Dessutom gäller vanlig bullerkrav på Ring Knutstorp som är 95DB bilen får INTE gå över det.

Evenemangets struktur: 08:00 till 08:30 - Check in 08:30 till 09:15 - Briefing obligatoriskt för alla som köra på dagen 09:30 till 12:00 - Körning i grupper beroende på erfarenhet och bil typ 12:00 till 12:30 - Lunch 12:30 till 16:00 - Open Pit Lane, med 15 min paus pr. timme till racerbilar.

Priset är SEK. 2500,00 inklusive lunch. Pris for extra chaufför i samma bil i samma grupp er 500 Sek. inklusive lunch Pris for extra chaufför i samma bil i olika grupper er en full biljett.

Anmälan:

https://ms-r.se/aktuelle%20event.html#/products/ring-knutstorp-07-april.html

_________________
Michael Stilling
www.ms-r.se
Banträff och körutbildning.
Skicka personligt meddelande Besök användarens hemsida Visa användarens profil
Citera
Magnus Thomé
Stockholm
Här sen Nov 2002
Inlägg: 35261

Forumägare
Forumägare

Hotellrum bokat i Kågeröd. Ser fram emot årets banpremiär thumbs up

_________________
Magnus Thomé
Skicka personligt meddelande Skicka e-post Visa användarens profil
Citera
Inför träffar
2017-04-07 MS-R Ring Knutstorp
1424 besök totalt


Lista alla annonsörer som stöttar Rejsa.nu på något sätt