Inför träffar
2017-08-13 MS-R Anderstorp Raceway
1843 besök totalt
Stilling
Bor
Här sen Jun 2010
Inlägg: 30


Trådstartare
MS-R Trackday / Bana Träning för båda gatabilar och grupp för racerbilar.

Kom med på MS-R trackday där nu på 16e året i rad erbjuder en av dom absolut bäste trackday koncepten i Skandinavien. Vi har plats för alla med gott humör, om du har en vanlig bil, en sport bil eller en racerbil, spelar ingen roll, där är plats för alla. Dagen är strukturerad och styrt, efter erfarenhet och biltyp, så alla får den plats dom behöver och allt den tid du kan tänka dig.

Anmäl dig nu: https://ms-r.se/aktuelle%20event.html#/products/anderstorp-13august.html

Om du vill testa av det som ny börja, träna dina färdigheter med eller utan våra tuffa instruktörer eller bara köra och njuta atmosfären, det är helt upp till dig, det gäller bara en regel, nämligen att ha en riktigt rolig dag.

Anderstorp Raceway är en av Skandinaviens roligaste banor, Skandinaviens enda bana med behörighet för Formel 1, det finns riktigt gott om plats och banan är väl proportionerad. Anderstorp Raceway är gjort för höga hastigheter, det i sig själv är jo ganska roligt, men banen har massor av intressanta sektioner, man hitter ganska fort banan's spor och då kan man börja köra riktigt fort.

Där kommer naturligtvis alltid att vara kända och oerhört duktiga instruktörer på plats hela dagen, du är fri att använda dom, hur mycket du vill, om du är nybörjare och vill ha någon med från början eller om du har mycket erfarenhet och kanske bara önskar att justera lite.

Vi har som vanligt begränsat platser för att säkerställa att det finns maximal körtid för alla. Evenemanget drivs efter MS-R Generella regler som ram för händelsen och säkerhet, dessutom, er vi naturligtvis som arrangörer också försäkrad, jämfört svenska lagstiftningen om motorsport evenemang.

Dessutom gäller vanlig bullerkrav på Anderstorp Raceway som är 95DB.

Evenemangets struktur: 08:00 till 08:30 - Check in 08:30 till 09:15 - Briefing obligatoriskt för alla som köra på dagen 09:30 till 12:00 - Körning i grupper beroende på erfarenhet och bil typ 12:00 till 12:30 - Lunch 12:30 till 18:00 - Open Pit Lane, med 15 min paus pr. timme till racerbilar.

Priset är SEK. 2800,00 inklusive lunch. Pris for extra chaufför i samma bil i samma grupp er 500 Sek. inklusive lunch Pris for extra chaufför i samma bil i olika grupper er en full biljett.

Anmälan: https://ms-r.se/aktuelle%20event.html#/products/anderstorp-13august.html

_________________
Michael Stilling
www.ms-r.se
Banträff och körutbildning.
Skicka personligt meddelande Besök användarens hemsida Visa användarens profil
Citera
Stilling
Bor
Här sen Jun 2010
Inlägg: 30


Trådstartare
Vi hopas ni har haft möjlighet att varva lite ner och kanske även dragit i väg någon stans med familjen.

Vi Vi vill bara påminna om att nu det kanske också tid att börja tänka på att varva upp bilen in för 13e augusti där vi dra igång igen på Anderstorp Raceway.

BMW driving experience har bl.a. valt ut Anderstorp för sina events i år och till ex. inte Knutstorp och det är jo för att Anderstorp erbjuder lite annat, som man inte riktigt får på någon annan bana i Skandinavien. Det är bl.a. hög fart känsla och et topp trimmet motorsports anläggning, jo Anderstorp har inte ligget stilla hän, även om det så ut till där skulle bli ett exempel ut av ljud problemen på Anderstorp tidigare.

Tack och lov det inte hände och att vi alla började sköta oss så att vi fortfarande har denna fina och historiske bana att erbjuda er.

Kom i håg att anmäla er här i tid:
https://ms-r.se/aktuelle%20event.html.

_________________
Michael Stilling
www.ms-r.se
Banträff och körutbildning.
Skicka personligt meddelande Besök användarens hemsida Visa användarens profil
Citera
Inför träffar
2017-08-13 MS-R Anderstorp Raceway
1843 besök totalt


Lista alla annonsörer som stöttar Rejsa.nu på något sätt