Tack till alla våra trogna sponsorer som stöttar och håller Rejsa rullande
Inför träffar
2018-09-28 GRC Track Day på Ring Knutstorp [Med erbjudande]
801 besök totalt
FEED ME
Ekerö
Här sen Apr 2004
Inlägg: 732


Trådstartare
Fredag den 28 september erbjuder vi årets tredje och sista körning på Ring Knutstorp. Som vanligt erbjuder vi Open Pitlane så att alla får köra så mycket som man vill.

För att alla ska få lära känna banan i sitt eget tempo har vi två grupper som alternerar i 30-minuters pass på förmiddagen. De jättesnabba bilarna i en grupp. Och de som inte har lika bråttom i en annan grupp. Efter lunch, då alla har kört av sig och det alltid blir lite lugnare med färre bilar på banan, kör vi Open Pitlane för samtliga bilar utan gruppindelning.

Säkerhetsnivån är hög. Förutom att vi har tre bemannade flaggposteringar med varningsflaggor och brandsläckare, har vi även en bemannad säkerhetsbil på plats som står standby i händelse av att en olycka skulle inträffa.

GRC har tecknat en arrangörsförsäkring via SMA. Som förare har du även (frivillig) möjlighet att teckna en dagslicens för endast 200 kr som täcker eventuella personskador om olyckan skulle vara framme. Alternativt kan du betala 550 kr för att få försäkringsskydd för hela året på alla banträffar som arrangeras i samarbete med SMA. Mer information hittar du på SMA's hemsida.
Dagslicenser tecknar och betalar du direkt till oss när du checkar in på bandagen. Om du vill teckna årslicens så gör du det direkt på SMA's hemsida i förväg och tar med dig licensen till banmötet.

Vi bjuder på lunch mitt på dagen. Det finns även möjlighet att köpa till fika i restaurangen, som har banutsikt!

Vi kommer även att erbjuda tips och hjälp från erfarna instruktörer, för den som önskar förbättra sin körning ytterligare.

Dagen kommer även att dokumenteras av en professionell fotograf.

Alla är välkomna oavsett vad man kör för bil och oavsett om man är nybörjare eller professionell racingförare. Du behöver inget medlemskap heller. Man betalar bara för de event som man vill köra på.

Bullerkraven är desamma som förra säsongen. 95 dB är högsta tillåtna bullernivå mätt vid förbifart. Kontakta Erik om du har en bil som bullrar mer eller om du är osäker på vad som gäller och hur bullermätningarna går till. (Vi har haft ett flertal Ferrari och Porsche med oss av olika modeller som alla har klarat bullerkraven.)

Schemat för dagen ser ut så här:
08.10 Ankomst till banan och registrering
08.45 Obligatoriskt förarmöte för alla som ska deltaga
09.00 Banan öppnas med "lugna passet" för grupp 1 - gulflagg och max ca 80 km/h
09.30 Open Pitlane för grupp 2
10.00 Open Pitlane för grupp 1
10.30 Open Pitlane för grupp 2
11.00 Open Pitlane för grupp 1
11.30 Open Pitlane för grupp 2
11.45 - 12.15 Ankomst till banan och registrering för dem som ska köra eftermiddagspasset. Vi kommer även att ha ett extra förarmöte ca. kl. 12.15.
12.00 Open Pitlane för alla (om det inte har blivit några förseningar)
12.30 Lunchpaus
13.00 Open Pitlane för alla
16.00 Banan stängs och dagen avslutas


Läs mer om övriga villkor och regler på GRC's klubbhemsida på AutoLife.

Priset är 2500 SEK (alt. 2200 DKK) inkl. moms. Är ni flera personer som delar bil tillkommer 500 SEK (=400 DKK) per extra förare.
OBS! För att få detta pris krävs att betalningen är GRC tillhanda senast en vecka innan eventet. Vid senare betalning gäller kontantpris enligt nedan.

Vi erbjuder även möjligheten att köra halvdag. Kostnaden är 1500 SEK och du kan välja mellan att köra förmiddagspasset med gruppindelning kl. 09 - 12.30 eller eftermiddagspasset utan gruppindelning kl. 13 - 16. Skriv en notering när du anmäler dig om du vill köra halvdag och i så fall om du vill köra förmiddag eller eftermiddag.

I mån av lediga platser kan du även betala på plats med kort eller kontanter. OBS! att priset då är 2800 SEK (alt. 2500 DKK).
OBS! Detta kontantpris gäller även dem som betalar till BankGiro eller Swish senare än en vecka innan eventet.

Vi tar in max 55 bilar per dag, vilket gör att det blir gott om plats på banan utan trängsel.

OBS! Vi kör även om det regnar!

Välkommen!

Anmälan samt mer information om Knutstorpsdagen hittar du här!

Det går även bra att anmäla sig eller ställa frågor via email: info@grc.as

Mer information om GRC hittar du här!

GRC finns även på Facebook!


_________________
Erik Jirhall
Gentlemen Racing Club
AutoLife
ES Kassasystem
Citera
FEED ME
Ekerö
Här sen Apr 2004
Inlägg: 732


Trådstartare
Specialpris för rejsa-medlemmar:

Om du anger "rejsa.nu" när du anmäler dig (via hemsidan eller genom att maila till info@grc.as) får du specialpriset 2200 SEK för en heldags körning. Alternativt 1200 SEK för en halvdags körning på förmiddagen. (Eftermiddag = Ordinarie pris 1500 SEK.)
För att få detta specialpris krävs att du förbetalar via BankGiro eller Swish minst en vecka innan eventet. (Bankuppgifter finns på hemsidan.) Skynda att fynda!

Välkommen!

_________________
Erik Jirhall
Gentlemen Racing Club
AutoLife
ES Kassasystem
Citera
Inför träffar
2018-09-28 GRC Track Day på Ring Knutstorp [Med erbjudande]
801 besök totalt
Tack till alla våra trogna sponsorer som stöttar och håller Rejsa rullande