Tack till alla våra trogna sponsorer som stöttar och håller Rejsa rullande
MSCC
KM2 Nationaldagsracet
1943 besök totalt
max.dymling
Lund
Här sen Apr 2012
Inlägg: 51


Trådstartare
Nationaldagsracet KM 2 på Ljungbyhed Park

Torsdagen 6:e juni 2019

Den andra deltävlingen i klubbmästerskapet är planerad att köras på Ljungbyhed Park. Även denna tävlingsdag kommer vi dela BMW Club Schweden. Lunch ingår för förare och funktionärer.

Vi planerar att köra ett race och därför kommer tävlingen att gå till som på Knutstorp (KM1) och Sturup (KM4), dvs med två tidsträningar där bästa varvtid ger föraren startplacering i race. Poäng delas ut för träningstid och placering i race motsvarande KM1, KM4 och KM5.

Startavgift
För medlemmar i MSCC 1350 kr.

Klubbtävlingsreglementet kräver att alla deltagare är medlemmar. Det går vid varje tävlingstillfälle att bli provmedlem i MSCC för det innevarande året till kostnad av ordinarie medlemsavgift på 450 kr, att betalas antingen via vårt bankgiro eller kontant vid tävlingstillfället. Föraren skall också fylla i blankett för medlemsansökan vid tävlingstillfället. Styrelsen kommer därefter besluta om ordinarie medlemskap i enlighet med klubbens stadgar.

Besiktning
Det är förarens ansvar att ekipaget hinner bli besiktat under föreskriven tid. Grindarna till banan öppnas 07.00 och besiktningen startar direkt. Besiktning kommer att ske i maskindepån depån från 07.00 till 9.00. Observera att MSCC:s vagndeklaration för 2019 ska lämnas in för alla fordon (alltså även för fordon med SBF-vagnbok eller FIA-handlingar) för att besiktningschefen skall kunna utföra sitt jobb. Vagndeklarationen skapas genom att på dator fylla i Excel-arket som finns att ladda ner, se mer under avsnittet "Vagndeklaration" nedan.

Tänk på att ev. anmärkningar från tidigare besiktningar ska vara åtgärdade för att kunna få godkänt.

Anmälan & betalning
Anmälan och betalning ska vara MSCC tillhanda senast 190603. Inbetalning av anmälningsavgiften görs till Bankgiro 179-7612. Om betalning görs på plats tillkommer administrationsavgift. Efteranmälan kan ske på plats, efteranmälningsavgift 200 kr, betalning på plats +100kr. Anmälan ska göras på www.mscc.seoch där det även finns möjlighet att anmäla sig till samtliga deltävlingar. Avanmälan ska göras via e-post till Anders Edlund, återbetalning av anmälningsavgiften kommer att ske, men administrationsavgift kommer att tas ut. I undantagsfall accepteras skriftlig anmälan till MSCC, c/o Anders Edlund, Östra Fasanvägen 5, 236 42 Höllviken - aeedlund@gmail.com - 0705-299049. Uppge namn, licensnummer, önskat startnummer, hemort, klubb, medlemskap i MSCC, bil och eventuellt eget transpondernummer.

Funktionärer behövs!

Vi uppmanar samtliga deltagare att hjälpa till med att ordna funktionärer till deltävlingen då det brukar vara brist på resurser. Vi vill ogärna ställa in tävlingen p.g.a. att vi inte kan garantera säkerheten.

Kontakta:

Ted Scott, telefon: 0708-633012,

Mail: ted.scott@telia.com.

Ni kan även anmäla er intresse direkt i Funktionärsanmälan på klubbens hemsida http://www.mscc.se/klubbmasterskap/funktionarsanmalan/

Frågor om tävlingen besvaras av:

Fredrik Olsson, telefon: 0705-535091

Tekniska frågor om ekipage och personlig utrustning besvaras av Klubbmästerskapsgruppen, mail: kmorg@mscc.seFör "sista minuten information", gå in på www.mscc.se

_________________
Max Dymling
MSCC - Tävlingsledare Svenskt Sportvagnsmeeting
Porsche 968
Citera
MSCC
KM2 Nationaldagsracet
1943 besök totalt
Tack till alla våra trogna sponsorer som stöttar och håller Rejsa rullande