Tack till alla våra trogna sponsorer som stöttar och håller Rejsa rullande
SÄLJES Sportbilar, banpreppade gatbilar
SÄLJES: BMW 323 sedan -96
1552 besök totalt
Granaten
Hörby
Här sen Apr 2008
Inlägg: 112


Trådstartare
Går och funderar på att sälja min gamla 323a. Jag har haft den i många år och i många skepnader. Idag har den inte längre en tydlig plats och jag tänkte ha den till vardags över hösten/vintern. Jag har nyligen lagt massa pengar på den utifrån detta syfte, köpt ett komplett avgassystem från schmeidmann med katalysatorer (förutom sista dämparen som är original), bytt bromsskivor, nått ok, bromsvätska, klossar, handbroms, bromsköldar etc. Är ca 15 000 på det jag precis nämnde och det är sedan i somras. 2019. Har mycket annat gott på bilen som spakställ, k-sport ställbara coilovers, original m3 front, original BMW GT vinge, x-brace mm mm.

Men! Jag har inte original stolarna kvar utan nyare stolar med andra airbag kopplingar, så airbag lampan lyser, samt ABS, för en hjulsensor behöver bytas. Tog ut lamporna och höll tummarna att besiktningen inte skulle märka det. Men det gjorde dem. Tänkte fixa de sakerna, men häromdagen började nyckeln snurra i tändningen (men jag har löst så den går att köra som vanligt). Och jag känner nu att jag inte vill fortsätta slänga pengar på den, speciellt när jag egentligen hellre haft en 1:serie som vinterbil. Så jag ville kolla om någon på rejsa ville ta över min trogna e36a. Jag har väldigt mycket saker som.kan köpas till, som LSD 188 mm, pnp megasquirt, skruvbur från weicher, fälgar, m50 block, m3 spindlar och bromsok fram, två sparco pro 2000 med underreden, och mycket mer.

Jag vill ha någonstans runt 25 för den som.den står just nu, kan plocka av delar för att göra den billigare och vice versa. Har du en 1:serie kan vi byta med pengar mellan

_________________
Emil Magnusson

BMW e81 320d, e87 130i, e36 328
Citera
SÄLJES Sportbilar, banpreppade gatbilar
SÄLJES: BMW 323 sedan -96
1552 besök totalt
Tack till alla våra trogna sponsorer som stöttar och håller Rejsa rullande