Tack till alla våra trogna sponsorer som stöttar och håller Rejsa rullande
Inför träffar
2020-10-03 Extra slalomdag SYAB Raceway
371 besök totalt
P.P.
Kalmar
Här sen Nov 2002
Inlägg: 8815

Hjälpmoderator
Trådstartare


Vi hade ett extradatum bokat sen tidigare, och vi har ändå inget annat för oss, så vi kör väl en hopp och lek-dag till. Så får alla köra av sig lite rejält inför vintern.

Tidschema enl. följande
08:30 Grindarna öppnas.
09,30 Grindarna stängs
09:30 Banvandring (om vi orkar och det behövs)
09:45 Förarmöte
10:00 Demovarv
17:00 Vi avslutar dagen, plockar ner allt och återställer området

Körningen kostar 100:- för medlemmar i KSVK, VSVK och MSCC samt 200:- för utomstående. Evenemanget är SMA-försäkrat. Engångslicenser kan beställas via oss, senast 30/9 (kostar 200:- numera) och 12-månaders fixar du själv på http://www.svenskamotorsportalliansen.se/. Maila in anmälan till kalmarsportvagnsklubb@hotmail.com så tar vi inbetalningsanvisningarna den vägen.

Lämplig hjälm på huvudet, minst bomullskläder, besiktigad bil alt. vagnsbok (eller så vill vi kanske kasta ett öga på den för att se om den är hel och riktig) gäller.

Vi räknar med ett tak på 30 startande och att det är föranmälan som gäller. Vi återkommer med hur. Covid gör att vi INTE släpper in några andra än förarna. Inga mekaniker, inga släktingar och ingen publik. Grinden kommer att vara stängd under dagen, och de som inte är föranmälda kommer att få vända där.
Kom ihåg att ta med er mat och dricka in, då vi vill minimera in och utfarter under dagen.

Som alla andra evenemang ber vi vänligen men bestämt folk med covid-symptom eller de i riskgrupperna att hålla sig hemma. Och alla ni friska, håll avstånd , det är ett stort område, vi får alla plats. Extra tvål och handsprit kommer att finnas vid toaletten, använd dem och sörj för en god hygien.

Ett krav vi har på oss ifrån SYAB är att de vill ha tillbaka området i samma skick som vi får det, framför allt avseende hur ren asfalten är. Så för att deras halk-körningsvagnar skall överleva och eleverna skall se den utritade banan måste vi säga tack, men nej tack till drifting. Det är okey om du har en överstyrd bil, det är bara underhållande för oss andra om du får en sladd, ja t.o.m. däcksrök kan vara ok. Men den där däcksdödande, slitbanespridande riktiga driftingen får tyvärr hitta en annan arena.

Vi tillåter passagerare, dock måste också de vara försäkrade. Är passageraren under 15 år kommer vi att stänga av klockorna och hoppas på en lugnare framfart.

Vägbeskrivning: E22 till Kalmar, sväng in Södra infarten. I rondellen, sväng ner emot flygplatsen men fortsätt längs Fölehagsvägen tills dess att du är mitt i en 90-graders höger. Mitt i den finns en väg, Elverslösavägen, ta in där. 100m in kommer en skylt om SYAB Trafikcenter, följ den. Kör sen utmed stängslet tills du kommer ner till flygrakan, där finns vi.

_________________
mvh Patrik Petersson

Time Attack, är inte det bara en tidsträning?
Citera
P.P.
Kalmar
Här sen Nov 2002
Inlägg: 8815

Hjälpmoderator
Trådstartare
Nu skall vi skjuta oss själva i foten lite granna ekonomiskt. Förra året passerades milstolpen 100 medlemmar i Kalmar svk, så när 2020 började som det nu gjorde befarades ett snabbt tapp igen. O'boy vad vi gissade fel... på ett år har det blivit 21 nya medlemmar till! Jag tror det tog ca 7 år att gå ifrån 80 till 100, vilket sätter det hela i lite perspektiv.

Men vi är inte nöjda med det, och det är där själva skadeskjutningen kommer in i bilden. För vi har det så, att om folk blir medlemmar 1/10 eller senare så får man året efter "på köpet" så att säga. För normalt har vi inga körningar eller andra subventionerade evenamang så sent på säsongen. Men det har vi ju i år...

Erbjudandet står dock kvar, och för att underlätta anmälningarna till slalomen så börjar det gälla nu! Så, har du tänkt köra den 3/10 (eller i övrigt tycker att vi har något intressant att erbjuda), vill göra det billigare och funderat över att bli medlem så går du in här https://www.kalmarsportvagnsklubb.se/foreningen/medlemsansokan/ kryssa i att du vill vara aktiv inom bilsport och fyll sen i vad det nu frågas efter (jag har ingen aning om hur man gör, det är snart 30 år sen jag fyllde i en ansökan med en penna, eller om jag gick över till grannen, för de satt smidigt nog med i styrelsen då). När sen kassören ser en inbetalning skickar han ut medlemskortet och så är det klart sen. Som du ser på bilderna ifrån våra race, eller om du varit med på någon av våra träffar, så kanske du insett att innehav av sportbil inte är något krav för medlemsskap. Fast det minskar antalet pikar ifrån oss stofiler om man har en

_________________
mvh Patrik Petersson

Time Attack, är inte det bara en tidsträning?
Citera
P.P.
Kalmar
Här sen Nov 2002
Inlägg: 8815

Hjälpmoderator
Trådstartare
Maila in anmälan till kalmarsportvagnsklubb@hotmail.com så tar vi inbetalningsanvisningarna den vägen.

_________________
mvh Patrik Petersson

Time Attack, är inte det bara en tidsträning?
Citera
Inför träffar
2020-10-03 Extra slalomdag SYAB Raceway
371 besök totalt
Tack till alla våra trogna sponsorer som stöttar och håller Rejsa rullande