Tack till alla våra trogna sponsorer som stöttar och håller Rejsa rullande
Inför träffar
2021-05-01 Konbaneträff på Ljungbyhed flygfält
132 besök totalt
Andreas E
Västerås
Här sen Maj 2004
Inlägg: 187


Trådstartare
Den första maj arrangerar MX-5 Racing klubb konbanekörning på Ljungbyheds flygfält - och alla typer av bilar är välkomna.

OBS: På grund av Corona-pandemin och de gällande restriktionerna har vi delat upp denna träff i en grupp på förmiddagen (kl 9-12) och en på eftermiddagen (kl 13-16) och begränsat till max 7 deltagare per grupp. I praktiken innebär detta väldigt mycket körtid i konbanan för er som deltar då det blir minimalt med köande med så få deltagare per grupp.

Vi kommer ha tidtagning igång under hela tiden körning sker.

Nu finns det bara ett fåtal lediga platser kvar (i skrivandets stund 3 på förmiddagen och 1 på eftermiddagen)

För förmiddags-gruppen:
Dagen startar med samling från 08:15. Den obligatoriska förar- och säkerhetsgenomgången startar prick 08:50. Efter denna förargenomgång är det fri körning i konbanan fram till 12:00.

För eftermiddags-gruppen:
Dagen startar med samling från 12:15. Den obligatoriska förar- och säkerhetsgenomgången startar prick 12:50. Efter denna förargenomgång är det fri körning i konbanan fram till 16:00.

Notera att anmälan till förarövningen sker i två steg. Först anmäler du dig via formuläret här:
http://www.mx5racingclub.se/index.php?page=deltagaranmaelan
Skriv som kommentar under övrigt om du vill köra i förmiddags eller eftermiddagspasset.

Sedan betalar du in avgiften (350 kr för medlemmar i MX-5 Racing Club och 550 kr för övriga) för deltagande i en grupp till klubbens Plusgiro 453146-3 eller Bankgiro 223-0811.

OBS: När du betalar in ange "210501 #XYZ" (datumet i YYMMDD-format samt XYZ = medlemsnummer alt namn om du inte är medlem).


Försäkring:
Alla som deltar måste vara försäkringar via SMA. SMA-försäkring kan antingen lösas för ett helt år för 550 kr eller som engångslicens för 200 kr via www.svenskamotorsportalliansen.se

OBS: VI KOMMER PÅ GRUND AV COVID-19 PANDEMIN INTE ERBJUDA FÖRSÄLJNING AV ENGÅNGSLICENSER PÅ PLATS FÖR ATT MINSKA RISKEN FÖR SMITTSPRIDNING

Mer information om inbetalning och regler för förarövningar hittar du på vår hemsidan www.mx5racingclub.se under: Regler bankörningar och Betalningsregler banträffar.

_________________
Andreas Eckemark
Citera
Inför träffar
2021-05-01 Konbaneträff på Ljungbyhed flygfält
132 besök totalt
Tack till alla våra trogna sponsorer som stöttar och håller Rejsa rullande