Tack till alla våra trogna sponsorer som stöttar och håller Rejsa rullande
Elitracing (åskådarracing)
Janne Flash kör Porsche........
1 besök senaste veckan (722 totalt)
FSN
Torslanda
Här sen Nov 2002
Inlägg: 1015


Trådstartare
http://www.flash.nu/


"Motorsportprofilen Jan "Flash" Nilsson byter kostym - från Volvo i STCC till Porsche i Carrera Cup Scandinavia.
Porsche Sverige backar upp med bil och målsättning om internationellt tävlande.
- oerhört roligt, Porsche är sportbilarnas sportbil och att få tävla i den familjen är en dröm som går i uppfyllelse, säger "Flash".
Mycket har hänt i Jan "Flash" Nilssons liv det senaste halvåret. Spekulationerna har florerat efter motorsportprofilens skilsmässa med Volvo. En gammal dörr stängdes, många nya öppnades på glänt.
- Jag har haft en hektisk vinter, berättar "Flash".
- Mitt hjärta har fått styra och det slutade i ett drömscenario.

Till sist föll valet på en fabriksstyrning i Porsches skandinaviska satsning, Porsche Carrera Cup Scandinavia. Ett val som Porsche Sveriges vd, ola Nilsson är mycket nöjd med.
- Det här är hur bra som helst. Ända sedan vi fick klart för oss att "Flash" var spelbar så har vi jobbat hårt för att värva honom och är oerhört glad att vi hittat en lösning för ett samarbete.

Flash" kommer främst att vara engagerad i den skandinaviska serien men det blir även en del internationella inhopp.
- "Flash" är en oerhört duktig förare och vi ser gärna en satsning med honom i några europeiska och även asiatiska race, då framförallt Shang Hai i samband med Formel 1, fortsätter Nilsson.

Jan "Flash" Nilsson är känd som Sveriges främsta racerförare i STCC och har ett långt och framgångsrikt samarbete med Volvo i ryggen. Att han nu byter bilmärke och mästerskap ser han som positivt.
- Den här dealen med Porsche är oerhört bra. Varumärket står för motorsport och de vinner nästan allt de ställer upp i, säger han och fortsätter ödmjukt:
- Men vad gäller motståndet i Scandinavia Cup så hyser jag en stor respekt. Det är många bra förare med i serien och det blir oerhört svårt att slå sig upp i toppen.

Lennart "Dr" Pehrson, ansvarig för Carrera Cup Scandinavia, ser värvningen av värmlänningen som en vitamininjektion för klassen.
- Självklart är det roligt att få in en stark profil i klassen, och fler kommer inom kort, säger han med ett lurigt leende.

_________________
/Fredrik Stjernlöf (Svensson)
Citera
Elitracing (åskådarracing)
Janne Flash kör Porsche........
1 besök senaste veckan (722 totalt)
Tack till alla våra trogna sponsorer som stöttar och håller Rejsa rullande