Tack till alla våra trogna sponsorer som stöttar och håller Rejsa rullande
MSCC
Tidtagningstekniker sökes
2307 besök totalt
Eddie Varvstopp
Kävlinge
Här sen Nov 2002
Inlägg: 3116


Trådstartare
Hejsan alla. Tänkte flagga här om vårat behov av någon som kan sköta vår egen tidtagningsutrustning. Följande annons hade vi i klubbtidningen:

Klubben har en TAG-Heuer tidtagningsutrustning som används vid tävlingar på icke permanenta banor. I dagsläget har vi en person som kan hantera den, därför söker vi fler intresserade som kan tänka sig sköta den vid klubbens arrangemang. De vi söker bör vara teknikintresserad och ha god vana med datormjukvara. I uppgiften ingår att förbereda startlistor mjukvaran, uppsättning av utrustningen samt extrahering av resultatlistor främst vid tävlingar så som Bulltofta och Minnesberg. Då vi vill vara flexibla i vår hantering söker vi flera som kan tänka sig anta uppgiften. Det kommer att hållas en kurs hur systemet fungerar där det finns tillfälle att bekanta sig med hanteringen under lugna former.

P-O Håkansson är den som har skött den hitintills och nästa gång vi använder utrustningen är på Bulltofta 10/6. Finns det någon (helst några) som kan tänka sig att köra tidtagning på våra tävlingar?

_________________
Edvin Persson
#lifeisbetterinracesuits | Porsche 944 -84 | PCS - PCSR - MSCC | Min blogg: http://eddievarvstopp.se
Citera
MSCC
Tidtagningstekniker sökes
2307 besök totalt
Tack till alla våra trogna sponsorer som stöttar och håller Rejsa rullande