Tack till alla våra trogna sponsorer som stöttar och håller Rejsa rullande
Eftersnack
2014-06-07 Krutcupen Mittsverige
1601 besök totalt
krutcupen
Stockholm
Här sen Aug 2010
Inlägg: 381


Trådstartare
lite snabb resume över dagen.
Dagens Prestation blir definitivt Isak Isaac Stewart Eriksson som de sista 55 minutrarna håller ifrån sig den erkänt mycket duktiga föraren Mikael Baalack
tidigare Camaro och Porsche cup  som gjorde allt han kunde för att nå Isak
i team Lg Racing som vann med 1 varv efter 8 timmars uthållighetstävling hjälmarna av.
Raceteam Nyberg kom på 3 plats med duktiga Peter Nyberg som teamchef. Daniel Ros körde väldigt snabbt med den fina Bmw Combin.
Nya teamet Gashäng höll den Norrländska fanan genom med sin colt köra in på 4 plats första ggn de deltog vilket är en stor bedrift..
Oljan Racing mej Jens Jefferyd körde mkt fint med sin svarta Porsche som varit inne på service på Rimbo Auto Center körde i 7 1/2 timme innan höger framdäck vek ner sig i en nästan 50 gradig camber inställning. Team fransson körde så bromsarna verkligen brann upp och varje depå har sin brandsläckare med sig vilket fick göra sitt jobb. Team Dannefalk som hade stolpe in senast blev nu stolpe ut och efter legat i striden länge så slutade bakaxeln driva och rullgardin ner med den fina Porsche 944. Team Svartvik med Jon Arne Fordal kämpade med sin Renault som inte vill vara med utan de kämpar som sjutton i teamet. Team 82 kör med sin för dagen Guldfärgade BMW mkt snyggt och kom i mål efter lite skruvande i depån med bränsle relän. Team 1 med Niklas Niclas Fendler skruvade natten innan start för att få sin turbo Volvo att hålla men oljeläckage är inte vad v40 önskar så det blev lastning och tidig hemgång.Ännu längre ner kom John Bergqvist och sin fina nya Subaru som inte ville vara med lådras på warm up varvet vilket inte är kul när teamet laddat för att ha en bra race dag. Tyvärr blev det inte bättre med den Röda Porschen som tyvärr hälsade på däcken som bildar de fartdämpande chikanerna som inte är en helt optimal lösning. Men slutet gott och bilar har vi hela sommaren nu på att skruva ihop inför nästa race på Mittsverigebanan.

bilder filmer kommer under veckan www.krutcupen.se= Racing För Alla

_________________
Hasse Söderström
Krutcupens ordförande
Citera
Eftersnack
2014-06-07 Krutcupen Mittsverige
1601 besök totalt
Tack till alla våra trogna sponsorer som stöttar och håller Rejsa rullande