Nyheter      Kalender      Banor      Nürburgring      Arrangörer      R-Däck      Forum      Varvtider/Loggar
Registrering
Vill du registrera dig på Rejsas forum för att kunna skriva inlägg och få tillgång till lite fler finesser?
Hur ser proceduren ut?  
.
1. Först fyller du i dina uppgifter i ett webformulär.

2. Sen får du ett email med en länk som du måste klicka på för att starta upp ditt konto.
.
Fördelar även för dig som bara läser och inte skriver inlägg 
.
- Som registrerad får du utökade sök- och sorteringsfinesser som att lätt kunna se alla olästa inlägg bara från dina favoritforum med mera.

- Du kan även markera "bevakning" på trådar som du är extra intresserad av. Då får du ett email så fort någon skrivit något nytt där. Denna funktion är desssutom extra bra om du lägger in en annons eller ställer en fråga om någonting i forumet.
.
Villkor för att registrera dig  
.
Det enda du måste gå med på för att bli medlem är att registrera dig med ditt riktiga namn (i din signatur eller som användarnamn) och en emailadress så du kan ta emot aktiveringsmailet för att aktivera ditt forumkonto. Ingen besökare kan se din emailaddress och vi kommer aldrig att lämna ut en enda emailadress för marknadsföring eller något annat överhuvudtaget. Det kan hända att vi vid något tillfälle skickar ut ett mail till alla medlemmar. Vi har gjort det en gång på femton år.


Om du ångrar dig och inte vill vara medlem längre?

Vi kan inte radera alla dina inlägg som du gjort men du kan när som helst själv gå in och redigera dina inlägg och därigenom redigera bort allt eller delar av det du skrivit. Vi hoppas verkligen att du aldrig vill göra detta men du kommer alltid få behålla den möjligheten. Om du tar bort alla dina texter så kan vi därefter ta bort ditt konto, dvs radera ditt användarnamn och din emailadress.

Observera att om andra användare har kopierat text du skrivit och har lagt in det i sina egna inlägg som citat tillsammans med ditt användarnamn (som inte alls behöver vara ditt riktiga namn, detta väljer du helt fritt vid registreringen) så kan bara de användarna redigera detta.

Genom att registrera dig så har du godkänt vår integritetspolicy som du ska läsa här: www.rejsa.nu/integritetspolicy
.
Vad kan krångla när du registrerar dig?  
.
- Du kan råka skriva lite fel när du fyller i din emailadress och får därför aldrig aktiveringsmailet med länken du ska klicka på.

- Du får mailet men får ett felmedelande när du klickar på länken och ditt konto blir inte aktiverat.

- Speciellt vanligt om du använder HOTMAIL är att aktiveringsmailet uppfattas som spam/junkmail och automatiskt raderas eller flyttas till en junkmail folder.

- Titta i din junkmail folder om du inte ser aktiveringsmailet i din inbox inom några minuter!

- Om du inte får aktiveringsemailet alls så fixar vi det enkelt, kika här för mer info.
.
Registrera dig här  
.
Klicka här för att registrera dig
 
Rejsa.nu   -   Turn in, Apex, Flat out!