Nyheter      Kalender      Banor      Nürburgring      Arrangörer      R-Däck      Forum      Varvtider/Loggar
Svara på inlägget  Forumlista  ->  Eftersnack
2014-06-07 Krutcupen Mittsverige
tråden läst  
1319 ggr 
<< Föreg. ämne | Nästa ämne >>

 
   
krutcupen
Stockholm

Här sedan: 07 Aug 2010
Inlägg: 381
Tipsa Facebook   Inlägg  07 Jun 2014 20:06     2014-06-07 Krutcupen Mittsverige Citera

lite snabb resume över dagen.
Dagens Prestation blir definitivt Isak Isaac Stewart Eriksson som de sista 55 minutrarna håller ifrån sig den erkänt mycket duktiga föraren Mikael Baalack
tidigare Camaro och Porsche cup  som gjorde allt han kunde för att nå Isak
i team Lg Racing som vann med 1 varv efter 8 timmars uthållighetstävling hjälmarna av.
Raceteam Nyberg kom på 3 plats med duktiga Peter Nyberg som teamchef. Daniel Ros körde väldigt snabbt med den fina Bmw Combin.
Nya teamet Gashäng höll den Norrländska fanan genom med sin colt köra in på 4 plats första ggn de deltog vilket är en stor bedrift..
Oljan Racing mej Jens Jefferyd körde mkt fint med sin svarta Porsche som varit inne på service på Rimbo Auto Center körde i 7 1/2 timme innan höger framdäck vek ner sig i en nästan 50 gradig camber inställning. Team fransson körde så bromsarna verkligen brann upp och varje depå har sin brandsläckare med sig vilket fick göra sitt jobb. Team Dannefalk som hade stolpe in senast blev nu stolpe ut och efter legat i striden länge så slutade bakaxeln driva och rullgardin ner med den fina Porsche 944. Team Svartvik med Jon Arne Fordal kämpade med sin Renault som inte vill vara med utan de kämpar som sjutton i teamet. Team 82 kör med sin för dagen Guldfärgade BMW mkt snyggt och kom i mål efter lite skruvande i depån med bränsle relän. Team 1 med Niklas Niclas Fendler skruvade natten innan start för att få sin turbo Volvo att hålla men oljeläckage är inte vad v40 önskar så det blev lastning och tidig hemgång.Ännu längre ner kom John Bergqvist och sin fina nya Subaru som inte ville vara med lådras på warm up varvet vilket inte är kul när teamet laddat för att ha en bra race dag. Tyvärr blev det inte bättre med den Röda Porschen som tyvärr hälsade på däcken som bildar de fartdämpande chikanerna som inte är en helt optimal lösning. Men slutet gott och bilar har vi hela sommaren nu på att skruva ihop inför nästa race på Mittsverigebanan.

bilder filmer kommer under veckan www.krutcupen.se= Racing För Alla


_________________
Hasse Söderström
Krutcupens ordförande
Eftersnack
Meny       Upp       Tillbaka
Visa användarens profil Skicka personligt meddelande Skicka e-post Besök användarens hemsida
Svara på inlägget  Forumlista  ->  Eftersnack
2014-06-07 Krutcupen Mittsverige
tråden läst  
1319 ggr 


  << Föreg. ämne | Nästa ämne >>

Från request till response:
sec (varav server render 0.289 sec)
Webbrowser render:
sec
Dvs totalt:
sec